УДОСКОНАЛЕННЯ СПОСОБУ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ, ПРИЗНАЧЕНОГО ДЛЯ УСУНЕННЯ ЙОДОДЕФІЦИТУ
PDF

Ключові слова

кисломолочний напій, йододефіцит, йодказеїн, оздоровчий харчовий продукт, збагачення

Як цитувати

Стеценко, Н., & Уромова, К. (2019). УДОСКОНАЛЕННЯ СПОСОБУ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ, ПРИЗНАЧЕНОГО ДЛЯ УСУНЕННЯ ЙОДОДЕФІЦИТУ. ΛΌГOΣ. МИСТЕЦТВО НАУКОВОЇ ДУМКИ, (3), 108-110. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/2617-7064/article/view/170

Анотація

В роботі наведено аналіз розповсюдження дефіциту йоду в харчуванні населення України. Обґрунтовано доцільність використання йодказеїну як функціонального інгредієнту для створення кисломолочного напою оздоровчої дії. Встановлено оптимальне дозування збагачувача та його вплив на фізико-хімічні властивості напою. Розроблено спосіб виробництва кисломолочного напою, призначеного для подолання йододефіциту в харчуванні населення України.

PDF
Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 24 | Завантажень: 20 |