Анотація
методу визначення інтегрального показника йогуртів. Експериментально підтверджено, що редокс-потенціал впливає на інтенсивність біохімічних
процесів визрівання молочнокислих продуктів, зокрема, йогуртів. Визначення величини редокс-потенціалу йогурту дає можливість здійснювати контроль за якістю цього молочного продукту та прогнозувати термін його зберігання. Все це дозволяє розглядати редокс-потенціал як інтегральний показник якості молочнокислих продуктів, зокрема, йогуртів.
Посилання
Миронова, А. В. (2016). Йогурт корисний лише за умови, що він натуральний. Стандартизація. Сертифікація. Якість, (2), 52-54. Вилучено з http://nbuv.gov.ua/UJRN/ssia_2016_1_17.
Крижак, Л. М. (2015). Обґрунтування складу заквашувальної композиції для виробництва йогурту функціонального призначення. Харчова наука і технологія, (2), 7-14. Вилучено з http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_4.
Гойко, І. Ю. (2014). Антиоксидантні властивості кисломолочних напоїв збагачених рослинною сировиною. Харчова наука і технологія, (2), 52-55. Вилучено з https://elibrary.ru/item.asp?id=27711780.
Рудавська, А. Б. & Ромоданова, В. А. (2014). Окиснювально-відновний потенціал як показник бактеріальної безпечності молочних продуктів. Товари і ринки, (1), 173-180. Вилучено з http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2014_2_21.

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Завантаження
| Переглядів: 112 | Завантажень: 133 |