ΛΌГOΣ.ONLINE (2020)
Технічні науки та інформаційні технології

ВИКОРИСТАННЯ МЯСА КУРКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ СТРАВ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ

Вікторія Забур'янова
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Про автора
Тетяна Семко
Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ
Про автора
Дата публікації листопад 11, 2020
Ключові слова
  • ресторан; технології; приготування; грузинська кухня: калорійні продукти; здорове харчування; куряче м’ясо; хінкалі; чахохобілі.
Як цитувати
Забур’янова , В., & Семко, Т. (2020). ВИКОРИСТАННЯ МЯСА КУРКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ СТРАВ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ. ΛΌГOΣ. ОНЛАЙН. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/2663-4139/article/view/5514

Анотація

EOI 10.11232/2663-4139.15.08

В даній статті піднімається проблема здорового харчування, тобто  відмови від деякої низки продуктів харчування (зокрема яловичого чи свинячого м’яса) та міри його споживання.

 
Переглядів: 10

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

Посилання

  1. Братушева, А. (2017). Грузинская кухня. Москва: Litres.
  2. Основи технології приготування страв різних кухонь. Вилучено з https://uadoc.zavantag.com/text/10874/index-1.html?page=4.
  3. Братушева, А. (2017). Хинкали и другие блюда грузинской кухни. Москва: Litres.
  4. Ученые – о пользе белого мяса. Вилучено з https://mignews.com/news/lifestyle/140615_162254_77767.html.
  5. Чахохобілі – грузинська кухня. Вилучено з https://smachno.ua/ua/recepty/osnovnye-blyuda/chahohbili/.