ΛΌГOΣ.ONLINE (2020)
Технічні науки та інформаційні технології

Дата публікації
листопад 11, 2020
Ключові слова
- ресторан; технології; приготування; грузинська кухня: калорійні продукти; здорове харчування; куряче м’ясо; хінкалі; чахохобілі.
Як цитувати
Забур’янова , В., & Семко, Т. (2020). ВИКОРИСТАННЯ МЯСА КУРКИ ПРИ ПРИГОТУВАННІ СТРАВ ГРУЗИНСЬКОЇ КУХНІ. ΛΌГOΣ. ОНЛАЙН. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/2663-4139/article/view/5514
Авторське право (c) 2020 Вікторія Забур'янова ; Тетяна Семко (Науковий керівник)

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Анотація
В даній статті піднімається проблема здорового харчування, тобто відмови від деякої низки продуктів харчування (зокрема яловичого чи свинячого м’яса) та міри його споживання.
Завантаження
Дані завантаження ще не доступні.
Посилання
- Братушева, А. (2017). Грузинская кухня. Москва: Litres.
- Основи технології приготування страв різних кухонь. Вилучено з https://uadoc.zavantag.com/text/10874/index-1.html?page=4.
- Братушева, А. (2017). Хинкали и другие блюда грузинской кухни. Москва: Litres.
- Ученые – о пользе белого мяса. Вилучено з https://mignews.com/news/lifestyle/140615_162254_77767.html.
- Чахохобілі – грузинська кухня. Вилучено з https://smachno.ua/ua/recepty/osnovnye-blyuda/chahohbili/.