PERSPECTIVES R-KEEPER USING FOR ECOLOGIZATION OF RESTAURANT ACTIVITY
https://doi.org/10.36074/22.12.2019.v1.19
PDF

Посилання

Mysyk, Ye. & Lapyga, I. (2018) New Marketing Channels’ Forming in Tourism Industry by Unisenders Tools. II International Scientific-Practical Conference “Tourism: International Experience and National Priorities”. Zhitomir, 123-129. Retrieved from https://take.im/r7A95

R-Keeper: [Site]. CPM. Retrieved from https://срм.укр/catalog-crm/cloud/r-keeper

Fultz P. & Rampoldt J. (2016). An appetite for change: Key trends driving innovation in the restaurant industry. KPMG. P. 2. Retrieved from https://assets.kpmg/content/dam/kpmg/pdf/2016/07/kr-gtl-an-appetite-for-change.pdf

Restaurants activity, the provision of mobile food services: [Site]. Start Business Challenge. Retrieved from https://sbc.regulation.gov.ua/statistics/restaurant-map

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 15 | Завантажень: 19 |