ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЗАМОРОЖЕНИХ ПРОДУКТІВ З ПЛОДІВ ПЕРЦЮ СОЛОДКОГО
https://doi.org/10.36074/22.12.2019.v1.28
PDF

Посилання

Павлюк, Р. Ю., Погарська, В. В., Берестова, А. А. (2013) Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. (4(10)), 57-62.

Одарченко, А. М.(2013) Вплив попередньої технологічної обробки на процес заморожування овочевого напівфабрикату. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. (5(10)), 29-33.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 13 | Завантажень: 17 |