БІОКОНВЕРСІЯ ВІДХОДІВ КАВИ ЗА ДОПОМОГОЮ БАЗИДІЄВИХ ГРИБІВ
https://doi.org/10.36074/22.12.2019.v1.34
PDF

Посилання

Н.Л. Поединок, Н.А. Бисько, О.Б. Михайлова, Ж.В. Потёмкина, А.М. Негрийко. (2004) Интенсификация технологических этапов культивирования съедобного гриба вешенки обыкновенной. Биотехнология. №5. С. 64–67.

Hoa H. T., Wang C.-L., Wang C.-H. (2015) The effects of different substrates on the growth, yield, and nutritional composition of two oyster mushrooms (Pleurotus ostreatus and Pleurotus cystidiosus). Mycobiology. Vol. 43(4). P. 423.

Buhalo A. S., Bis’ko N. A., Solomko J. F. & Bilaj V. T. (2004). Kul’tivirovanie sjedobnyh i lekarstvennyh gribov (р.148). Chernobyl’interinform. Kyiv.

Билай В. И. (1982) Методы экспериментальной микологии: Справочник (с. 552). Київ: Наук. Думка.

Приседський Ю.Г. (2005) Пакет програм для проведення статистичної обробки результатів біологічних експериментів (с. 84). Донецьк: ДонНУ.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 13 | Завантажень: 24 |