МІЖНАРОДНО-ПРАВОВІ СТАНДАРТИ ВИРОБНИЦТВА ЯКІСНОЇ ТА БЕЗПЕЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ
https://doi.org/10.36074/22.12.2019.v2.30
PDF

Посилання

Тюрікова, І.С. (2015). Системи менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ. Полтава: РВВ ПУСКУ.

Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР): Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 / № 590. Вилучено з https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12.

Звіт Робочої групи з розгляду заявки України про вступ до Світової організації торгівлі 2008 року: Міжнародний документ від 25.01.2008. Вилучено з https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/981_c62/card2#Card.

Про використання генетично модифікованих мікроорганізмів у замкненій системі 2009 року. Директива від 27.04.2009 № 2009/41/ЄС. Вилучено з https://menr.gov.ua/news/31303.html.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 11 | Завантажень: 11 |