ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ
PDF

Як цитувати

Любарець, В., & Сингаєвська, А. (2021). ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ ЯКОСТІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ В СУЧАСНИХ УМОВАХ ГОСПОДАРЮВАННЯ. InterConf, (57). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/12648
PDF

Посилання

Мельник І.М., Полотай Б.Я. Особливості формування якості готельних послуг в Україні. Причорноморські економічні студії. Статистика. Випуск 45. 2019. С.185-189

DemingW.E.TheEssentialDeming:leadershipprin- ciples from the father of quality. NY, McGrow-Hill, 2013.

Kotler, P., Bowen, J. T., Makens, J., Baloglu, S. Marketing for Hospitality and Tourism. Boston, M.A: Pearson Education, 2017.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 6 | Завантажень: 24 |