CREATION OF VEGETABLE INGREDIENTS FROM SPICE BLENDS
PDF

Як цитувати

Migalatiev, O., Carelina, M., & Iuşan, L. (2021). CREATION OF VEGETABLE INGREDIENTS FROM SPICE BLENDS. InterConf, (69). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/14048
PDF

Посилання

CRIVOI Aurelia, et al., Substanțele biologic active ca factori sanogeni ai organismelor vii. În: Studia Universitatis Moldaviae, Seria „Științe reale şi ale naturii”, nr.1 (111), ISSN 1814-3237, ISSN online 1857-498X, 2018, p. 3-13.

WISSAL Dhifi et al.. Essential Oils’ Chemical Characterization and Investigation of Some Biological Activities: A Critical Review, In: Medicines (Basel). 2016 Dec; 3(4): 25.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 1 | Завантажень: 12 |