DEVELOPMENT OF CULINARY PRODUCTS BASED ON EXTRUDED GRAIN RAW MATERIALS
PDF

Як цитувати

Dzyuba, N., Bunyak, O., & Mokan, A. (2021). DEVELOPMENT OF CULINARY PRODUCTS BASED ON EXTRUDED GRAIN RAW MATERIALS. InterConf, (76). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/14772
PDF

Посилання

Zhitnikova, V.S. Jemul'sionnye produkty funkcional'nogo naznachenija na plodoovoshhnoj osnove / V. S. Zhitnikova // Pishhevaja promyshlennost'. – 2008. - № 2. – S. 46.

Zaharchenko, F.V. Dispersnaja struktura desertnyh izdelij / F.V. Zaharchenko, T. 3. Shil'man / Izvestija vuzov. Pishhevaja tehnologija. 1988. -№ 3. - S. 22 - 26.

Rodina, T. G. Spravochnik po tovarovedeniju prodovol'stvennyh tovarov / T. G. Rodina, M. A. Nikolaeva, L. G. liseeva; pod red. T. G. Rodinoj. – M. : KolosS, 2003. – 608 s.: il.

Sbornik receptur bljud i kulinarnyh izdelij dlja predprijatij obshhestvennogo pitanija. - M., Jekonomika, 2006.

Rosljakov, N.V. Mirovye tendencii na rynke ingredientov: osnovnoj prioritet – zdorovoe pitanie / N.V. Rosljakov // Pererabotka moloka. – 2007. – № 11. – S. 6–8.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 4 | Завантажень: 8 |