БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА РИСУ ТА КУЛІНАРНІ ВЛАСТИВОСТІ КРУПИ ЗА ВИРОЩУВАННЯ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ
PDF

Як цитувати

Воронюк, З., & Ткач, М. (2021). БІОХІМІЧНИЙ СКЛАД ЗЕРНА РИСУ ТА КУЛІНАРНІ ВЛАСТИВОСТІ КРУПИ ЗА ВИРОЩУВАННЯ НА ПІВДНІ УКРАЇНИ. InterConf, (77). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/14941
PDF

Посилання

Соколова И. И. Рис. Культурная флора СССР. Т.3. Крупяные культуры. Л.: Колос, 1975. 309 с.

Ito R. Rice breeding. Theory and practice of growing rice. Tokyo, 1963. P. 8-42.

Ярош Н.П., Цуранова Л.Г., Соколова И.И. Закономерности изменчивости химического состав сортов и форм рис японского подвида. Тр. по прикладной ботанике, генетике и селекции. 1972. Т. 48. Вып. 1.С. 40-50.

Ляховкин А. Г. Рис. Мировое производство и генофонд. Санкт-Петербург: Профи-информ, 2005. 287 с.

Технологическая оценка зерна образцов риса и классификатор технологических свойств риса. Методические указания. Под ред. Комарова В. И., Корнейчука В. А. Л.: ВИР, 1984. 12 с.

Juliano B.O. Rice in human nutrition, Genetics and Biochemistry Division International Rice Research Institute. 2008.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 8 | Завантажень: 18 |