Посилання
Гринько Т. В., Лесів І. Г. Проблеми та перспективи розвитку підприємств кондитерської промисловості України // Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського: Економіка і управління. 2020. Т. 31 (70), № 2. С. 171–177. DOI: https://doi.org/10.32838/2523-4803/70-2-28.
Mekhoukhe A., Kicher H., Ladjouzi A., Medouni-Haroune L., Brahmi F., Medouni-Adrar S. , Madani K. Antioxidant activity of carob seeds and chemical composition of their bean gum by-products // Journal of Complementary and Integrative Medicine. 2019. Vol. 16, No. 1. DOI: https://doi.org/10.1515/jcim-2017-0158.
Papaefstathiou E, Agapiou A, Giannopoulos S, Kokkinofta R. Nutritional characterization of carobs and traditional carob products / Food Science & Nutrition. 2018. No.6. Рр. 2151–2161. DOI: https://doi.org/10.1002/fsn3.776.
Свинина А. А., Кокорева Л. А. Кэроб функциональный пищевой ингредиент. Потребительский рынок Евразии: современное состояние, теория и практика в условиях Евразийского экономического союза и ВТО : сб. статей III Междунар. науч.-практ. конф., г. Екатеринбург, 30-31 марта 2015 г. Екатеринбург, 2015. С. 137–140.
Afoakwa E., Budu A., Mensah-Brown H., Felix Takrama J., Ofosu-Ansah E. Effect of Roasting Conditions on the Browning Index and Appearance Properties of Pulp Pre-Conditioned and Fermented Cocoa (Theobroma Cacao) Beans // J. Nutrition Health Food Sci. 2014. Vol. 2(1). Рр. 1–5. DOI: http://doi.org/10.15226/jnhfs.2014.00110.

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Завантаження
| Переглядів: 8 | Завантажень: 22 |