СМАЖЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
PDF

Як цитувати

Степанькова, Г. (2021). СМАЖЕНІ ХЛІБОБУЛОЧНІ ВИРОБИ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ. InterConf, (77). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/14945
PDF

Посилання

Шаповаленко О. І. Дослідження якості суміші пшеничного та горохового борошна та змін при зберіганні / О. І. Шаповаленко, Г. І. Скорікова, Л. В. Польовик, Є. І. Харченко // Хранение и переработка зерна. – 2009. – № 4. – С. 49-50.

Сладковський О. Використання горохового борошна та порошку шпинату у виробництві хліба / О. Сладковський, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 85 Ювілейної міжнар. наук. конф. мол. учених, асп. і студ., присвяченої 135-річчю НУХТ, 11–12 квітня 2019 р. – К. : НУХТ, 2019. – Ч. 1. – С. 54.

Патт В.А. Обогащение хлеба гороховой мукой улучшенного качества / В.А. Патт, Л.Ф. Столярова., ТА Дударова // Хлебопекарная и кондитерская промышленность, 1980, № 4. – С. 29-31.

Бутейкіс Н. Г. Технологія виготовлення мучних кондитерських виробів / Н. Г. Бутейкіс, А. А.Жукова – М. : Академия, 2010. – С. 85.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 10 | Завантажень: 28 |