АНАЛІЗ ШЛЯХІВ ПОКРАЩЕННЯ ПРОЦЕСУ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПРИКЛАДІ ХОЛОДИЛЬНИХ УСТАНОВОК
PDF

Як цитувати

Коменда, Н., & Панасюк, І. (2021). АНАЛІЗ ШЛЯХІВ ПОКРАЩЕННЯ ПРОЦЕСУ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ НА ПРИКЛАДІ ХОЛОДИЛЬНИХ УСТАНОВОК. InterConf, (79). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/15154
PDF

Посилання

Stamminger R. Modelling of domestic refrigerators’ energy consumption under real life conditions in Europe. – Режим доступу до джерела: https://d-nb.info/1016121296/34.

Evans, J. Consumer perceptions and practice in the handling of chilled foods. In: Ghazala, S. (ed.) Sous vide and cook-chill processing for the food industry. Gaithersburg: Aspen Publishers. 1998.

Thomas, S. Erhebung des Verbraucherverhaltens bei der Lagerung verderblicher Lebensmittel in Europa. Diss. University of Bonn, Aachen: Shaker Verlag. 2007.

Peart, V. The refrigerator energy use story. Florida: Florida Cooperative Extension Service, Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida. 1993.

Wicke, L. & Bohmer, T. Energiesparen im Haushalt: So schonen Sie Umwelt und Geldbeutel, Munchen: Deutscher. Taschenbuch-Verlag. 1998.

Lepthien, K. Umweltschonende Nutzung des Kuhlgerates im privaten Haushalt, Diss. University of Bonn. 2000.

Saidur, R., Masjuki, H. & Choudhury, I. Role of ambient temperature, door opening, thermostat setting position and their combined effect on refrigerator-freezer energy consumption. Energy Conversion and Management, 845-854. 2002.

Parker, D. S. & Stedman, T. C. Refrigerator replacement in Florida. Home Energy, 10. 1993.

Kao, J. Y. & Kelly, G. E. Factors affecting the energy consumption of two refrigerator-freezers. ASHRAE Transactions, 102, 1-11. 1996.

JAMES, S. & EVANS, J. Consumer handling of chilled foods – temperature performance. International Journal of Refrigeration, 15, 299-306. 1992.

Hunt, D. R. G. & Gidman, M. I. A national field survey of house temperatures. Building and Environment, 17, 107-124. 1982.

Thomas, S. Erhebung des Verbraucherverhaltens bei der Lagerung verderblicher Lebensmittel in Europa. Diss. University of Bonn, Aachen: Shaker Verlag. 2007.

Eup preparatory studies lot 13. Domestic refrigerators and freezers. 2008.

Saidur, R., Masjuki, H. H., Hasanuzzaman, M. & Kai, G. S. Investigation of energy performance and usage behaviour of domestic refrigerator freezer using clustering and segmentation. Journal of Applied Sciences, 8, 3957-3962. 2008.

Lepthien, K. Umweltschonende Nutzung des Kuhlgerates im privaten Haushalt, Diss. University of Bonn. 2000.

Meier, A. K. Do refrigerator thermostat setups save energy? Home Energy, 11,11. 1994.

Kreyenschmidt, J. Modelling of the quality change of fresh meat and color-change of time-temperature-integrators for monitoring food freshness.Diss. University of Bonn, Bergen/Dumme: Agrimedia Verlag. 2003.

Bem, Z. & Hechelmann, H. Kuhlung und Kuhllagerung von Fleisch -Mikrobiologische Vorgange (2). Fleischwirtschaft, 74, 1046-1051. 1994.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 0 |