РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЯЄЧНО-МАСЛЯНИХ СОУСІВ
PDF

Як цитувати

Радченко, А. (2021). РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ЯЄЧНО-МАСЛЯНИХ СОУСІВ. InterConf, (79). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/15160
PDF

Посилання

Ahluwalia V.K., Kumar L.S., Kumar S. Chemistry of Natural Products: Amino Acids, Peptides, Proteins, and Enzymes. CRC Press, 2007. 224 p.

Левицкий А.П. Идеальная формула жирового питания. Одесса, 2002. 61с.

Wainwright P.E. Dietary essential fatty acids and brain function: a developmental perspective on mechanisms // Proc Nutr Soc. 2002. 61 (1). Р. 61-69.

Спиричев В.Б., Трихина В.В., Позняковский В.М. Обогащение пищевых продуктов микронутриентами – надежный путь оптимизации их потребления // Ползуновский вестник. 2012. № 2/2. С. 9-15.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 0 |