БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЕКОЛОГІЧНІСТЬ СТІЙКИХ НАПОЇВ
PDF

Як цитувати

Ненько, А., & Романова, З. (2021). БЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЕКОЛОГІЧНІСТЬ СТІЙКИХ НАПОЇВ. InterConf, (88). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/16499
PDF

Посилання

Романова З.М. Біляєв І.Г. Удосконалення технології пива стійкого до помутніння з використанням препарату Caragenan на стадії приготування пивного сусла. “TOPICAL ISSUES OF THE DEVELOPMENT OF MODERN SCIENCE” : зб. матеріалів доп. учасн. Міжнар.VIII міжн. наук.-практ. конф. Болгарія : Софія, 2020. С. 103–108.

Романова З., Федорова Н., Яремчук М. Дослідження процесів та засобів сприяння стійкості пива. Slovak international scientific journal. 2019. № 30. С. 32-35 .

Романова З., Федорова Н., Яремчук М. Дослідження процесів та засобів сприяння стійкості пива. Slovak international scientific journal. 2019. № 30. С. 32-35 .

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 3 | Завантажень: 27 |