АНАЛІЗ ЯКОСТІ МЕДУ З ПАСІК СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ВМІСТОМ ПРОЛІНУ
PDF

Як цитувати

Ситнікова, І., & Зборик, О. (2021). АНАЛІЗ ЯКОСТІ МЕДУ З ПАСІК СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗА ВМІСТОМ ПРОЛІНУ. InterConf, (94). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/17812
PDF

Посилання

Бащенко М. І., Постоєнко В. О., Лазарєва Л. М. Удосконалення системи оцінки якості та безпечності меду бджолиного в Україні. Вісник аграрної науки. 2016. № 6. С. 23–26.

ДСТУ 4497-2005. Мед натуральний. Технічні умови. [Чинний від 2007-01-01]. Київ : Держспоживстандарт України, 2007. 21 с. (Національний стандарт України).

Корнус А. О., Корнус О. Г. Особливості територіальної організації зернового господарства Сумської області. Регіон – 2019: стратегія оптимального розвитку : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2019. С. 99–102.

Лазарєва Л. М. Показник вмісту проліну як критерій оцінки якості меду різного ботанічного походження. Науково-технічний бюлетень НДЦ біобезпеки та екологічного контролю ресурсів АПК. 2015. Т. 3, № 4. С. 97–101.

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України № 330 від 19 червня 2019 р. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0725-19#Text

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 10 | Завантажень: 10 |