EFFECT OF SURFACE FERMENTATION AND PARAMETERS OF CULTIVATION ON PRODIGIOSIN PRODUCTION
PDF

Як цитувати

Ivanchenko, D. (2020). EFFECT OF SURFACE FERMENTATION AND PARAMETERS OF CULTIVATION ON PRODIGIOSIN PRODUCTION. InterConf, (30). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/4769
PDF

Посилання

Bhagwat A., Padalia U. Optimization of prodigiosin biosynthesis by Serratia marcescens using unconventional bioresources. J Genet Eng Biotechnol. 2020; 18(1):26. doi:10.1186/s43141-020-00045-7.

Arivizhivendhan K.V., Mahesh M., Regina Mary R., Sekaran G. Bioactive prodigiosin isolated from Serratia marcescens using solid state fermenter and its bactericidal activity compared with conventional antibiotics. 2015. J Microb Biochem Technol 7:305-312. doi:10.4172/1948-5948.1000230.

Tuson H.H, Weibel D.B. Bacteria-surface interactions. Soft Matter. 2013; 9(18):4368-4380. doi:10.1039/C3SM27705D.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 10 | Завантажень: 21 |