МЕТОДИ ОТРИМАННЯ МОДИФІКОВАНОГО КРОХМАЛЮ І ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ВАРЕНИХ КОВБАС
PDF

Як цитувати

Ощипок, І. (2020). МЕТОДИ ОТРИМАННЯ МОДИФІКОВАНОГО КРОХМАЛЮ І ЙОГО ЗАСТОСУВАННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ВАРЕНИХ КОВБАС. InterConf, (34). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/5613

Анотація

У статті розглянуті методи модифікації нативного крохмалю для отримання модифікованого.  Доведено доцільність використовування крохмалю і крохмалепродуктів як регуляторів бажаних властивостей м'ясної продукції і показників її економічної ефективності. Наведені температури гелеутворення крохмалів різного походження. Охарактеризовані різні види модифікованих крохмалів та їх застосування у виробництві ковбас і інших м’ясних продуктів.  Розглянуті задачі управління якістю модифікованих крохмалів і продукції з їх застосуванням. Виділене поняття технологічної якості стосовно мети (задач) і об’єктів дослідження варених ковбас з модифікованим крохмалем.

PDF

Посилання

Neelam K., Vijay S., Singh L.Various techniques for the modification of starch and the applications of its derivatives // International research journal of pharmacy. 2012. Vol. 3(5). P. 25-31.

Saha D., Bhattacharya S.Hydrocolloids as thickening and gelling agents in food: a critical review // Journal of food science and technology. 2010. 47(6). P. 587-97.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 10 | Завантажень: 75 |