АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ ІМПЕДАНСОЇ СПЕКТРОСКОПІЇ В ДОСЛІДЖЕННЯХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
PDF

Як цитувати

Слива, Ю., & Колісніченко, Д. (2020). АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ ІМПЕДАНСОЇ СПЕКТРОСКОПІЇ В ДОСЛІДЖЕННЯХ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ. InterConf, (35). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/5885

Анотація

У статті розглядається новітні можливості в дослідженнях показників якості та безпечності продуктів харчування із застосуванням імпедансної електроскопії. Представлені два варіанти схем підключень і їх серійне застосування.

PDF
Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 2 |