УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЗАКУСОК З ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ
PDF

Як цитувати

Калайда, К., & Присяжнюк, Я. (2021). УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ ЗАКУСОК З ПЛОДОВИХ ОВОЧІВ. InterConf, (39). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/8071
PDF

Посилання

Белінська С. Факторний аналіз в управлінні якістю швидкозаморожених плодоовочевих продуктів // Товари і ринки. 2013. № 1. С. 5-15.

Орлова Н., Казаченко С., Кузьменко І. Безпечність овочево-фруктових консервів // Товари і ринки. 2013. № 2. С. 162-168.

Перець солодкий свіжий. Технічні умови ДСТУ 2659-94 [Чинний 1995-01-01] Київ: Держстандарт України. 13 с. (Інформація та документація).

Van Arsdel, W.B., M.J. Copley, A.I. Morgan, Jr. 1973. Food Dehydration, Vol.1 and 2, Westport, CN: AVI Publishing Co.

Crivelly G., Nani R., Torreggiani D., Bertolo G.. ISHS Acta Horticulturae 282: International symposium on kiwifruit/ Trials on the industrial processing of kiwifruit - wvw.actahort.org/books/282/282_52.htm

Wadsworth, J.I., Velupillai, L., erma, L.R., Microwave vacuum drying of par-boiled rice. Transactions of the ASAE 1990. 33(1), Р. 199-210.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 5 |