ЗАСТОСУВАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПІДДАНОЇ БІОКОРЕКТУЮЧІЙ ДІЇ МІКРООРГАНІЗМІВ З ДЕНІТРИФІКУЮЧОЮ АКТИВНІСТЮ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
PDF

Як цитувати

Ощипок, І. (2021). ЗАСТОСУВАННЯ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ ПІДДАНОЇ БІОКОРЕКТУЮЧІЙ ДІЇ МІКРООРГАНІЗМІВ З ДЕНІТРИФІКУЮЧОЮ АКТИВНІСТЮ ДЛЯ ВИГОТОВЛЕННЯ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ. InterConf, (39). вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/interconf/article/view/8072
PDF

Посилання

Мишкевич Э.Ю. & Запорожский А.А. (2014). Теоретические аспекты использования биотехнологических процессов при производстве мясных продуктов биокоректирующего действия. Инновации в индустрии питания и сервисе: Электронный сборник материалов I Международной научно-практической конференции, посвященной 30-летию кафедры технологии и организации питания, 19-21 сентября 2014 г. – Краснодар: Изд. КубГТУ, с.181-183.

Kołożyn-Krajewska D. & Zbigniew J. D. (2009). Probiotics in fermented meat products. Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. 8(2) 2009, 61-74.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 1 | Завантажень: 6 |