ЗНИЖЕННЯ НАКОПИЧЕННЯ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ В ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ
PDF

Як цитувати

Бондарева , О., Вінюков , О., & Коноваленко , Л. (2021). ЗНИЖЕННЯ НАКОПИЧЕННЯ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ В ЗЕРНІ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ. Збірник наукових праць ΛΌГOΣ. https://doi.org/10.36074/logos-09.04.2021.v1.34
https://doi.org/10.36074/logos-09.04.2021.v1.34
PDF

Посилання

Некос, А. Н. (2012). Акумулятивні властивості рослин як фактор формування екологічної безпеки рослинної харчової продукції (на прикладі Харківського регіону). Людина та довкілля. Проблеми неоекології, (1-2),100-107.

ДСТУ 3768:2010. Пшениця. Технічні умови.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 37 | Завантажень: 54 |