ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИНЦИПИ ВИРОБНИЦТВА ПЕЧИВА ГАЛЕТНОГО ЗА ТРЕНДОМ «CLEAN LABEL»
PDF

Як цитувати

Черемська , Т., Колеснікова , М., & Беспалько , А. (2021). ТЕХНОЛОГІЧНІ ПРИНЦИПИ ВИРОБНИЦТВА ПЕЧИВА ГАЛЕТНОГО ЗА ТРЕНДОМ «CLEAN LABEL». Збірник наукових праць ΛΌГOΣ. https://doi.org/10.36074/logos-01.10.2021.v1.25
https://doi.org/10.36074/logos-01.10.2021.v1.25
PDF

Посилання

Тарасова Н. С. Правильное питание как залог здоровья и долголетия / Н. С. Тарасова, А. А. Лавренчук. 2008.

Тутельян, В.А. Роль пищевых микроингредиентов в создании современных продуктов питания /

В.А. Тутельян, Е.А. Смирнова // Пищевые ингредиенты в создании современных продуктов питания. - М., 2014. С. 10 - 24.

ДСТУ 4429:2017 Галети. Загальні технічні умови. [Чинний від 01-06-2018]. Вид. офіц. Київ: Технічний комітет стандартизації, 2019. 14 с.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 17 | Завантажень: 10 |