CHARACTERISTICS OF NEW VARIETIES OF TRITICALE GRAIN
PDF

Як цитувати

Liubych , V., Novikov , V., & Zheliezna , V. (2021). CHARACTERISTICS OF NEW VARIETIES OF TRITICALE GRAIN. Збірник наукових праць ΛΌГOΣ. https://doi.org/10.36074/logos-12.11.2021.v2.01
https://doi.org/10.36074/logos-12.11.2021.v2.01
PDF

Посилання

Pattison, A. L., Appelbee, M., Trethowan, R. M. (2014). Characteristics of Modern Triticale Quality: Glutenin and Secalin Subunit Composition and Mixograph Properties. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 62 (21), 4924–4931. doi: http://doi.org/10.1021/jf405138w

Mironenko, N. (2005). The quality of winter triticale grain during long-term storage and its durability in the conditions of the Central Black Earth region of the Russian Federation. Voronezh, 23.

Rogozhkina, N. (2006). Techniques for the cultivation of winter triticale in the conditions of the forest-steppe of the Middle Volga region. Penza, 23.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 7 | Завантажень: 2 |