АНАЛІЗ ІНІЦІАТИВ В ОБЛАСТІ УСВІДОМЛЕНОГО СПОЖИВАННЯ ДЛЯ МОЛОДІ
PDF

Як цитувати

Гречишкіна , В., & Івашура , А. (2021). АНАЛІЗ ІНІЦІАТИВ В ОБЛАСТІ УСВІДОМЛЕНОГО СПОЖИВАННЯ ДЛЯ МОЛОДІ. Збірник наукових праць ΛΌГOΣ. https://doi.org/10.36074/logos-12.11.2021.v2.11
https://doi.org/10.36074/logos-12.11.2021.v2.11
PDF

Посилання

Івашура, А. А., Борисенко, О. М., Савченко, М. Ф., Дитиненко, С. О. (2021). Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні. Grail of Science, 9, 198-204. https://doi.org/10.36074/grail-of-science.22.10.2021.33

Івашура А. А., Борисенко О. М., Солдатенко А. О. (2021). Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризму. Науково-технічний збірник «Комунальне господарство міст». Серія: економічні науки, 5 (165), 50-55. https://doi.org/10.33042/2522-1809-2021-5-165-50-55

Ziesemer, F. Hüttel, A., Balderjahn, I., (2021). Young People as Drivers or Inhibitors of the Sustainability Movement: The Case of Anti-Consumption. Journal of Consumer Policy, 44 (2), 427-453. https://doi.org/10.1007/s10603-021-09489-x.

Івашура, А. А. & Винник, О. П. (2008) Еколого-економічний світогляд і традиції природокористування в українській культурі. Харків: ХНЕУ. ISBN 978-966-676-241-5.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 15 | Завантажень: 4 |