ЕВОЛЮЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ГАСТРОНОМІЇ У ХХ-ХХІ СТОЛІТТЯХ: ВІД ОЛІВ’Є ДО ВИСОКОЇ КУХНІ
PDF

Як цитувати

Маломуж , А., & Сморжевська , О. (2021). ЕВОЛЮЦІЯ УКРАЇНСЬКОЇ ГАСТРОНОМІЇ У ХХ-ХХІ СТОЛІТТЯХ: ВІД ОЛІВ’Є ДО ВИСОКОЇ КУХНІ. Збірник наукових праць ΛΌГOΣ. https://doi.org/10.36074/logos-10.12.2021.v3.37
https://doi.org/10.36074/logos-10.12.2021.v3.37
PDF

Посилання

Брайченко, О., Гримач, М., (2021). Україна. Їжа та історія. Київ: Їzhak

Смоляр, В., (2006). Історія харчування. Київ: Медицина України.

Артюх, Л., (2012). Звичаї українців у народному календарі. Київ: Балтія-Друк.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 13 | Завантажень: 7 |