АКТИВІЗАЦІЯ ПІЗНАВАЛЬНО-РОЗУМОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ»
PDF

Як цитувати

Борисполець, А. (2020). АКТИВІЗАЦІЯ ПІЗНАВАЛЬНО-РОЗУМОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ НА ЗАНЯТТЯХ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ». Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 17-19. https://doi.org/10.36074/26.06.2020.v2.06
https://doi.org/10.36074/26.06.2020.v2.06
PDF

Посилання

Інтерактивні технології в післядипломному навчанні: довідник ⁄ М. І. Скрипник ; НАПН України, ДВНЗ «Ун-т менедж. освіти». К.

Пометун, О.І., Побірченко, Н.С., Коберник, Г.І., Комар, О.А.,Торчинська, Т.А. (2008). Інтерактивні технології: теорія та методика. Посібник для викладачів ПТУ, коледжів. К.

Ягоднікова, В. В. (2009). Я Інтерактивні форми і методи навчання у вищий школі: навч.-метод. посіб. К.: ДП «Вид. дім «Персонал».

https://www.pedrada.com.ua

https://naurok.com.ua/

https://vseosvita.ua

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 6 | Завантажень: 4 |