ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ В КИЇВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩІ. УКРАЇНА
PDF

Як цитувати

Ротаєнко, Ю. (2020). ЗАСТОСУВАННЯ СИСТЕМИ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРІСНОВОДНОЇ РИБИ В КИЇВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩІ. УКРАЇНА. Збірник наукових праць ΛΌГOΣ, 88-90. https://doi.org/10.36074/21.08.2020.v1.35
https://doi.org/10.36074/21.08.2020.v1.35
PDF

Посилання

Богатко, Н.М. (2017). Іхтіологія та морфологія – наукова та практична основа рибництва. Збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конференції. Біла церква, 7-9.

Якубчак, О.М., Галабурда, М.А., Бокарев, Б.О. (2018). Імплементація законодавства з безпечності харчових продуктів до європейських вимог. Матеріали конференції. Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання,15-19.

Євтушенко Т.В., Сухенко В.Ю. Забезпечення безпечності та якості харчових продуктів в Україні (2018), 38-39.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 15 | Завантажень: 9 |