ОСОБЛИВОСТІ ОБҐРУНТУВАННЯ СИРОВИННИХ ЗОН ПО ВИРОЩУВАННЮ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В ПІВДЕННО-СХІДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ РЕГІОНІ
PDF

Як цитувати

Бондарева , О., Вінюков , О., & Коноваленко , Л. (2021). ОСОБЛИВОСТІ ОБҐРУНТУВАННЯ СИРОВИННИХ ЗОН ПО ВИРОЩУВАННЮ ЕКОЛОГІЧНО БЕЗПЕЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ В ПІВДЕННО-СХІДНОМУ ПРОМИСЛОВОМУ РЕГІОНІ. Збірник наукових праць ΛΌГOΣ. https://doi.org/10.36074/logos-26.02.2021.v1.48
https://doi.org/10.36074/logos-26.02.2021.v1.48
PDF

Посилання

Постанова КМУ № 1195 від 03.10.2007 “Про затвердження порядку надання статусу спеціальної зони з виробництва сировини, що використовується для виготовлення продуктів дитячого та дієтичного харчування”.

Методичні рекомендації з надання статусу спеціальної сировинної зони та контролю за її використанням (2007). За ред. академіка УААН О. І. Фурдичка. К.

Патика, В. П. & Тараріко, О. Г. (2002). Агроекологічний моніторинг та паспортизація сільськогосподарських земель. К.: Фітосоціоцентр.

Екологічна експертиза технологій вирощування сільськогосподарських культур (методичні рекомендації) (2008). За ред. д.с.-г.н. Н. А. Макаренко. К.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 71 | Завантажень: 60 |