РИБНИЙ РЕСТОРАН ТА ІРЛАНДСЬКИЙ ПАБ З ВПРОВАДЖЕННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ СТРАВ З РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ

Як цитувати

Бондар , М. (2021). РИБНИЙ РЕСТОРАН ТА ІРЛАНДСЬКИЙ ПАБ З ВПРОВАДЖЕННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ СТРАВ З РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ. Матеріали конференцій МЦНД. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/15508

Анотація

З огляду на, що рибна продукція користується стабільним попитом серед населення України, доцільним є збагачення кулінарної продукції з риби та морепродуктів рослинними добавками, що містять харчові волокна, в тому числі клітковину. У статті визначено та досліджено інноваційні технології рецептури морепродуктів.

Посилання

ФАО. 2016 г. Состояние мирового рыболовства и аквакультуры в 2016 г. – Рим. – 216 с.

Спільна рибна політика ЄС : Регламент від 11.12.2013 № 1380/2013 // Офіційний вісник Європейського Співтовариства L354/22.

Gechbaia B. Coordination of process standartization and methodology of state regulation of agrarian sector / Gechbaia B., Vdovenko N. // Moambe. – 2016. – № 23. – С. 17–21.

Вдовенко Н.М. Роль «синьої економіки» в глобальному і національному розвитку / Н.М. Вдовенко // Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми, перспективи : матеріали Х Mіжнародної науково-практичної конференції (Житомир, 28–29 квітня 2016 р.). – Житомир : КІБІТ, 2016. – 136 с.

Хижняк Ю.А. Сучасна парадигма регулювання розвитку галузей аграрного сектору в умовах глобального дефіциту продовольства / Ю.А. Хижняк, Н.М. Вдовенко // ScienceRise. – 2015. – № 2/3(7). – С. 20–26.

Вдовенко Н.М. Методологізація галузевого державного управління на шляху адаптації економіки до умов та вимог Європейського Союзу / Н.М. Вдовенко // ScienceRise. – 2015. – № 5/3(10). – С. 39–45.

Золотухін О. Рибництво: документальне оформлення. Облік вирощування товарної риби / О. Золотухін // БалансАгро. – 2011. – Ч. 3. – № 28(256). – С. 10–14

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 30 | |