СУЧАСНИЙ СТАН ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА В КРАФТОВИХ ПИВОВАРНЯХ

Як цитувати

Бондар , М. (2021). СУЧАСНИЙ СТАН ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ МЕТОДІВ ВИРОБНИЦТВА В КРАФТОВИХ ПИВОВАРНЯХ. Матеріали конференцій МЦНД. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/15510

Анотація

У даній статті наданий огляд крафтового пива, що включає в себе докладні відомості і питання, що стосуються історії, інновацій, безпеки і впливу на здоров'я споживачів даного продукту. Термін «крафтова пивоварня» як правило застосовують до міні-пивоварні, яка виробляє невеликі обсяги пива за класичною технологію з використанням традиційної сировини, але при цьому, в процесі приготування додатково вносяться нетрадиційні інгредієнти.

Посилання

Ляшко К. Исследование украинского рынка пива: тенденции и прогноз [Електронний ресурс] / Ксения Ляшко // KOLORO - брендинговое агентство. – 2016. – Режим доступу до ресурсу: https://koloro.ua/blog/issledovaniya/issledovanie-ukrainskogo-rynka-

piva.html.

Василий Микулин о перспективах крафта в Украине [Електронний ресурс] // "Виноградарство и Садоводство. Технологии и Инновации" + "Напитки. Технологии и

Инновации" - международный специализированный информационно-рекламный проект. – 2017. – Режим доступу до ресурсу: http://techdrinks.info/ru/news/Beer-craft-open-next-door-osnovatel-ukraynskoho-kraftovoho-dvyzhenyya-vasylyy-mykulyn-o-perspektyvakh-krafta-v-ukrayne.

Best Beers, Brewers, New Brewers By Country [Електронний ресурс] // RateBeer. – 2017.Режим доступу до ресурсу: https://www.ratebeer.com/RateBeerBest/BestBrewers- Country2017.asp.

Аналіз ринку крафтового пивоваріння. // Дослідження, проведене Маркетинговым агентством «FEDORIV» для «Море пива». – 2016. https://web.kpi.kharkov.ua/food/uk/2016/09/16/mizhnarodnij-forum-pivovariv/

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 11 | |