ЗБАГАЧЕННЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ РОСЛИННИМИ ПІГМЕНТАМИ

Як цитувати

Корнійчук , К., Нападовська , М., & Тележенко , Л. (2021). ЗБАГАЧЕННЯ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ РОСЛИННИМИ ПІГМЕНТАМИ. Матеріали конференцій МЦНД. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/17579

Посилання

Якимов О.В. Рослинна сировина і її біологічно активні речовини як джерела дієтичних і лікарських виробів. Проблеми лікарського рослинництва: Міжнародна науково-практична конференція. Полтава: 1996. С. 254-255.

Дорохович В. В. Безглютенові борошняні кондитерські вироби. Обладнання та технології харчових виробництв. 2013. № 30. С. 341-347.

Кузнецова, Л. И. Научные основы разработки безглютеновых смесей. Хлебопечение России. 2001. № 3. С. 30-31.

Химический состав пищевых продуктов. За ред. Скурихин И.М., Москва : Агропромиздат, 2002. 590 с.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 4 | |