ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ІКРИ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ З ГАРБУЗОМ
PDF

Як цитувати

Легутенко, А., & Воєвода, Н. (2020). ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ІКРИ ОЗДОРОВЧОГО СПРЯМУВАННЯ З ГАРБУЗОМ. Матеріали конференцій МЦНД, 33-34. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/4545
PDF

Посилання

Євлаш, В.В., Серік, М.Л., Горбань В.Г., Мурликіна Н.В. (2019) Опорний конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології дієтичних харчових продуктів» для студентів освітнього ступеня магістр спеціальності 181 «Харчові технології». Х.: ХДУХТ. Вилучено з http://elib.hduht.edu.ua/ bitstream/123456789/5203/1/2019.1_поз.50.pdf

Кулик, А. С., Бандура, І. І., Сердюк, М. Є., Севастьянович, О. С., Булгаков, І. В., & Гапріндашвілі, Н. А. (2019). Розробка рецептури м’ясних консервів з грибами. Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету, 9(1). Вилучено з http://oj.tsatu.edu.ua/ index.php/visnik/article/view/205/188

Консерви. Ікра овочева. Технічні умови: ДСТУ 3797-98. (2000) Київ: Держстандарт України.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 1 |