РОЗРОБКА ЗАМОРОЖЕНОГО СОРБЕТУ З АҐРУСУ ТА ЧОРНОЇ І ЧЕРВОНОЇ СМОРОДИНИ З ДОДАВАНЯМ КУНЖУТУ ТА ЧІА
PDF

Як цитувати

Любич, Л. (2020). РОЗРОБКА ЗАМОРОЖЕНОГО СОРБЕТУ З АҐРУСУ ТА ЧОРНОЇ І ЧЕРВОНОЇ СМОРОДИНИ З ДОДАВАНЯМ КУНЖУТУ ТА ЧІА. Матеріали конференцій МЦНД, 31-32. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/5684
PDF

Посилання

Павлюк, Р.Ю. Погарська, В.В. Коробець (2016). Основи харчових технологій: навчальний посібник. Харків: Факт.

Антоненко, А.В. Грищенко, І. М. Ліференко, О.С. ( 2018). Кріотехнологія десертів сорбет Вчені записки ТНУ імені В.І. Вернадського Логос (29), 259 – 262. Вилучені з http://www.tech.vernadskyjournals.in.ua/journals/ 2018.pdf

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 0 |