TEKNOLOGJIA E KOORDINIMIT N PR PRAKTIKN SHTETRORE LIGJORE T REPUBLIKS SHQIPTARE
PDF

Як цитувати

Maksurov, A. (2020). TEKNOLOGJIA E KOORDINIMIT N PR PRAKTIKN SHTETRORE LIGJORE T REPUBLIKS SHQIPTARE. Матеріали конференцій МЦНД, 74-75. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/5704
PDF

Посилання

Maksurov, A.A. (2011). Ndikimi i faktorit njerëzor në zbatimin e praktikës ligjore bashkërenduese / Materialet e konferencës shkencore dhe praktike ndërkombëtare "Rinia dhe Shkenca: Modernizimi dhe Zhvillimi Inovator i Vendit" (Penza, 15-16 Shtator 2011) Pjesa 2. Penza.

Komunikimi zyrtar i Qeverisë së Republikës Shqiptare. Retrieved from https://kryeministria.al/en/newsroom/news/the-new-team-of-prefects-starts-its-task-of-special-- rëndësia- për-suksesin- e -provat e reja

Komunikimi zyrtar i Qeverisë së Republikës Shqiptare. Retrieved from https://kryeministria.al/en/newsroom/news/prime-minister-rama-meets-un-secretary-general-antonio-guterres

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 3 |