СПОЖИВЧИЙ РИНОК ОРГАНІЧНОГО ЗЕРНА В УКРАЇНІ
PDF

Як цитувати

Ушакова, С., & Шевердєєва, І. (2020). СПОЖИВЧИЙ РИНОК ОРГАНІЧНОГО ЗЕРНА В УКРАЇНІ. Матеріали конференцій МЦНД, 75-76. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/719
PDF

Посилання

Органічна Україна у пошуках ефективної моделі. (2018). Вилучено з https://infoindustria.com.ua/organichna-ukrayina-u-poshukah-efektivnoyi-modeli/

Органічне виробництво в Україні. (2019). Вилучено з https://agro.me.gov.ua/ua/napryamki/organichne-virobnictvo/organichne-virobnictvo-v-ukrayini

Камінський, В. (2014). Органічне землеробство – шлях до продовольчої безпеки. Віче, (9), 58-61

Буга, Н. & Яненкова, І. (2015). Перспективи розвитку органічного виробництва в Україні. Актуальні проблеми економіки, (2), 117-125

Яценко, О.М. & Завадська Ю.С. (2008). Світовий ринок органічної продукції: сучасний стан і перспективи розвитку. Екологічні, технологічні та соціально-економічні аспекти ефективного використання матеріальної бази АПК. Львів: Нац. агроуніверситет

Лупенко, Ю.О. (2013). Формування попиту та пропозиції на ринку органічної продукції. Органічне виробництво і продовольча безпека. Житомир: «Полісся».

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 1 |