СОРТОПРИДАТНІСТЬ ЯГІД СУНИЦІ САДОВОЇ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОНСЕРВІВ
PDF

Як цитувати

Заморська, І. (2020). СОРТОПРИДАТНІСТЬ ЯГІД СУНИЦІ САДОВОЇ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОНСЕРВІВ. Матеріали конференцій МЦНД, 92-94. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/726
PDF

Посилання

Yan, J. W., Ban, Z. J., Lu, H. Y., Li, D., Poverenov, E., Luo, Z. S., & Li, L. (2018). The aroma volatile repertoire in strawberry fruit: a review. Journal of the Science of Food and Agriculture, 98(12), 4395–4402.

Parra-Palma, C., Úbeda, C., Gil, M., Ramos, P., Castro, R. I., & Morales-Quintana, L. (2019). Comparative study of the volatile organic compounds of four strawberry cultivars and it relation to alcohol acyltransferase enzymatic activity. Scientia Horticulturae, 251, 65–72.

Wicklund, T., Rosenfeld, H. J., Martinsen, B. K., Sundfør, M. W., Lea, P., Bruun, T., et al. (2005). Antioxidant capacity and colour of strawberry jam as influenced by cultivar and storage conditions. LWT-Food Science and Technology, 38(4), 387–391. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2004.06.017

Spayd, S. E., & Morris, J. R. (1981). Influence of immature fruits on strawberry jam quality and storage stability. Journal of Food Science, 46(2), 414–418. https://doi.org/10.1111/j.1365-2621.1981.tb04873.x

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 2 |