ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У СОКАХ БУРЯКУ ТА МОРКВИ
PDF

Як цитувати

Соколова, О. (2020). ВИЗНАЧЕННЯ ВМІСТУ НІТРАТІВ У СОКАХ БУРЯКУ ТА МОРКВИ. Матеріали конференцій МЦНД, 97-98. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/mcnd/article/view/728
PDF

Посилання

Харитонов, М. М., Лазарєва О. М. & Лемішко С. М. (2015). Екологічна оцінка варіабельності вмісту нітратів у овочевих та плодово-ягідних культурах у Дніпропетровській області. Вісник Полтавської державної аграрної академії. Сільське господарство. Рослинництво, (3), 29-31.

Іваненко, Л. Д. (2005). Вплив нітратів на організм людини. Педагогічна Житомирщина, (2), 73-76.

Мокеева Ю. (2014). Сочная аптека. Drinks+, (8), 56.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.

| Переглядів: 0 | Завантажень: 1 |