ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ

Як цитувати

Колеснікова , М., Черемська , Т., Рижкова , Є., & Кучеренко , Д. (2021). ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ СИСТЕМИ НАССР ДЛЯ КЕЙТЕРИНГОВОЇ КОМПАНІЇ. Збірник наукових праць SCIENTIA. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/scientia/article/view/14421

Анотація

Представлено результати розробки методології впровадження принципів системи НАССР для підприємства з кейтерингового обслуговування. Визначено основні етапи виробничо-технологічного процесу, методи забезпечення якості та безпечності продукції, систематизовано перелік документів, які необхідно розробити на даному етапі процесу, для впровадження елементів НАССР та документів що підтверджують виконання.

Посилання

Аналіз ринку харчування поза домом в Україні 2019 рік. Pro-Consulting: Веб-сайт/ URL: https://pro-consulting.ua/ua/issledovanie-rynka/analiz-rynka-pitaniya-vne-doma-v-ukraine-2019-god.

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства № 590 від 01.10.2012 р. « Про затвердження Вимог щодо розробки, провадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР»). Веб-сайт/ URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1704-12#Text (дата звернення 19.10.2020).

Поняття Кейтеринг. Веб-сайт/URL: https://uk.wikipedia.org/wiki/Кейтеринг (дата звернення 19.10.2020).

Класифікація кейтерингових послуг для організації їх обліку. Нестеренко Оксана Олександрівна, Коробкіна Ірина Сергіївна Бізнес-Інформ. 2014. №4. С.251-256. [Електронний ресурс] URL: https://tourlib.net/statti_ukr/nesterenko.htm.

Навчальний посібник «Організація виробництва та обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства» /Антонова В.А., Реутова М.А., Стрілець О.А., Чухраєва Л.В.: Донецький національний університет економіки і торгівлі, 2007. 215 с. [Електронний ресурс] URL: https://studfile.net/preview/5437376/page:6/#10

CAC/RCP 1-1969 (Rev. 4-2003) «Рекомендований звід міжнародних правил - Основні принципи Харчовиї Гігієни, включаючи систему аналізу небезпечних чинників та критичних точок управління (НАССР) і керівництво по їх застосуванню». – 2003. – с.72.

Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства: навч.посіб./В.В. Євлашов, М.П. Головко, М.Л. Серік та інш. Харків: Світ книг, 2019. 246 с.

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.


| Переглядів: 0 | |