ЗАКВАШУВАЛЬНА КОМПОЗИЦІЯ ПРИ СТВОРЕНІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

Як цитувати

Крижак , Л. (2021). ЗАКВАШУВАЛЬНА КОМПОЗИЦІЯ ПРИ СТВОРЕНІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. Збірник наукових праць SCIENTIA. вилучено із https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/scientia/article/view/16050

Посилання

Корзун, В. Н. & Тихоненко, Ю. С. (2010). Функціональні продукти і їх роль у харчуванні людини. Наукові праці ОНАХТ, (38, 2), С. 173-180.

Kryzhak L. (2016) (Year). Title of dissertation (Doctoral dissertation) Title of dissertation Improving the technology of functional yogurt using Echinacea purpurea. С. 283.

Шемета, О.О. & Дожук, К.М. (2015). Функціональне харчування - новий підхід до здорового способу життя. Ліки України , (1). С. 24–27.

Іванов, С.В., Сімахіна, Г.О. & Науменко, Н.В. (2015). Технологія оздоровчих харчових продуктів. Київ: НУХТ. С. 402.

Стеценко Н.О. (2019). Характеристика фосфоліпідів як функціональних інгредієнтів для створення харчових продуктів оздоровчого призначення. Журнал та Технічні науки інформаційні технології. С. 38-41. Київ. Вилучено з: https://ojs.ukrlogos.in.ua/index.php/2617-7064/article/view/292/280

Zheorzhesku Ch., Byrkje A.G., & Mjachikova N.I. (2016) Funkcional'nye produkty pitanija v Evrope [Functional food products in Europe]. Nauchnyj rezul'tat. Serija «Tehnologii biznesa i servisa». no. 3 (9). Available at: https://cyberleninka.ru/article/n/funktsionalnye-produkty-pitaniya-v-evrope/viewer (accessed 1 February 2021).

Creative Commons License

Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.


| Переглядів: 4 | |